Descopera minunata lume a jucariilor Lego din seria Lego City, completeaza-ti colectia, mareste orasul! Ore intregi de amuzament, jocuri si seturi de constructie, minifigurine cu eroii orasului, vehicule sport, avioane si masini utilitare, totul pentru a duce imaginatia copiilor la un alt nivel. Vezi intreaga colectie de seturi LEGO City la magazinele online din Romania, la cele mai mici preturi.

Seria de jucarii, seturi de constructie, figurine, masinute si utilitare LEGO City isi trage originea din prima serie de minifigurine introduse in 1978, Lego Town. De atunci, Lego a lansat pe piata o multitudine de seturi de constructie bazate pe module de joaca tip oras, precum Legoland Town, World City Town Junior, City Center iar incepand din 2005 Lego City prin noua varianta a Aeroportului 10159, reeditarea lui Century Skyway din 1994. Din seria de jucarii Lego City s-au desprins mai multe mini serii precum Lego City Police, Lego City Fire, Lego City Trains, Lego City Transportation si Lego City Constructii. Ceea ce scoate in evidenta aceasta serie Lego este faptul ca dainuie in timp, jucariile din setul original Legoland sunt perfect compatibile cu setul Lego City, iar daca se continua aceasti traditie, cu siguranta este o jucarie pe care o poti transmite mai departe, in timp.

Lego City este un set de constructie recomandat pentru cei mici intrucat dezvolta imaginatia copiilor, fiind o colectie Lego destinata chiar si incepatorilor. Un set de constructii cu mini figurine original ce prezinta cele mai interesante lucruri pentru copii din lumea adultilor.