Carucioarele 3 in 1 sunt carucioarele practice si usor de asamblat, carucioare multifunctionale transformabile pentru confortul puiului tau. Carucioarele 3 in 1 sunt de regula formate din caruciorul clasic, un landou si cosulet auto sau port bebe. Carucioarele 3 in 1 reprezinta varianta ideala de carucior, acestea fiind sisteme modulare ce acopera necesitatile bebelusului de la nastere si pana la aproximativ 3 ani.

Modele mai noi de carucioare cu landou, de tip 3 in 1 sunt potrivite pentru nou-nascuti si au un scaun care iti ofera posibilitatea ca bebelusul sa se uite spre tine sau in fata. Au optiuni mai la indemana decat modelele traditionale: landou detasabil, roti mobile, posibilitatea de pliere. Caruciorul cu landou 3 in 1 este compus din sasiu, un landou si un scaun pentru stat in fund, detasabile si interschimbabile.

Carucioarele 3 in 1 pentru bebelusi sunt considerate ca fiind mai rezistente, cu suspensii mai bune si roti mai mari, practice, cu un design plin de stil, cadru din aluminiu pentru a compensa greutatea marita, usor pliabil, extracapitonat si confortabil asemeni unui patut. Carucioarele 3 in 1 moderne vin cu o cupola impermeabila si centura de siguranta cu prindere in 5 puncte, fiind recomandate pe intreaga perioada de pruncie, de la 0 luni la 3 ani.