Triciclete fara pedale de calarit, pentru copiii mici – 1-3 ani. Triciclete fara pedale de calarit pentru copiii mici pentru cei ce au invatat sa stea in sezut. Copiii vor sti cum sa foloseasca un vehicol propulsat cu ajutorul picioarelor fara a se folosi de pedale. Tricicletele fara pedale stimuleaza dezvoltarea echilibrului si orientarea in spatiu.

Tricicletele, trotinetele si bicicletele fara pedale sunt preferatele copiilor atunci când vine vorba o plimbare în parc. Trotinetele si bicicletele fara pedale sunt de regula confecƫionate din plastic si sunt foarte uşoare, fiabile şi cel mai important sigure pentru copii. Designul modern, varietatea de modele fac din aceste jucării de fără pedale jucăria perfectă de exterior, de care cei mai mici dintre copii nu se vor desparti in parc decat in momentul in care vor fi suficienti de mari pentru a le cumpara o bicicleta cu pedale clasica.

Tricicletele fara pedale sunt usoare si usor manevrabile si desi se recomanda folosirea unei casti de protectie (ca la orice jucarie de exterior pentru copiii foarte mici) fiind deosebit de stabile sunt recomandate copiilor foarte mici sau a celor incepatori in mersul pe o tricicleta. Tricicletele fara pedale reprezinta cea mai buna recomandare pentru parintii care vor sa-si sprijine inteligent copii in dezvoltarea abilitatilor de miscare.