Saniute si boburi pentru bebelusi, fetite si baieti sau chiar adolescenti. O gama variata de saniute din lemn sau din plastic, cu ghidaj sau cu mecanisme de tragere, planse de zapada pentru o distractie maxima, toate acestea la cele mai mici preturi in magazinele online din Romania.

Saniutele pentru bebelusi sunt de obicei fabricate din plastic, lemn, metal sau o combinatie de materiale, dar este important ca acestea sa fie saniute cu spatar sau sa se poate achizitiona si monta un spatar pe saniuta.

Saniutele clasice, precum o sanie de lemn, metal sau plastic, sunt ideale pentru plimbari prin zapada unde un adult sau alt copil trage saniuta. Acestea se pot folosi si pe partie, dar acolo sunt recomandate cele bob pentru ca au mai mult control si viteza. Aceste saniute sunt cele mai bune pentru joaca in zapada, pe strazi sau alei unde zapada este batatorita si poate aluneca saniuta. Prin forma saniutei copilul este protejat de eventualele pietricele sau denivelari ale drumului, iar cele cu un cadru din metal sunt cele mai sigure si durabile.

Saniutele bob sunt foarte bune pe derdelus sau partie deoarece aluneca mai bine, sunt usoare si unele chiar au dotari pentru o virare sau o incetinire a saniutei mult mai eficienta si rapida. Acestea se pot folosi cu succes si pentru plimbari prin zapada prin tragerea saniutei de catre un adult sau alt copil, dar fiind joase (practic intre sol si corpul copilului nu exista decat o fasie de plastic) chiar si o mica pietricica sub zapada poate sa provoace dureri. De asemenea, folosirea pe tenenuri cu ramurele, pietricele sau denivelari poate duce la ruperea saniutei sau la accidentarea copilului.

Plansele de derdelus au avantajele ca sunt usoare, rezistente si economice, iar pentru copiii care stiu sa se descurge bine pe derdelus (stiu sa se fereasca de alti copii si sanii si pot sa evite cazaturile), plansele sunt o alternativa buna la saniuta bob.