Nintendo 3DS este prima consola de jocuri care va ofera un gameplay incredibil datorita graficii 3D care NU are nevoie de ochlari speciali. Nintendo 3DS este o inovatie absoluta in domeniul divertismentului mobil, deschizand noi orizonturi in ceea ce priveste posibilitatile de gameplay. Trebuie neaaparat sa o vedeti pentru a va convinge!

Ecranul stereoscopic va acorda obiectelor din joc notiunea de spatiu si adancime, notiune care se va prelungi pana in spatele ecranului. Va deveni mai usor sa observi pozitia caracterelor si a obstacolelor in joc, astfel jocul va deveni cu mult mai intuitiv. Un slider 3D este incoporat astfel ca vei putea imediat ajusta intensivitatea efectului 3D astfel incat sa corespunda dorintelor tale. Acesta poate fi oprit complet, absolut orice joc 3DS poate fi rulat si in 2D.

Acum este foarte simplu sa gasesti cele mai noi jocuri pentru comsola ta Nintendo 3DS! Super Street Fighter IV, PilotWings Resort, Nintendogs + Cats: Toy Poodle & New Friend, Nintendogs + Cats: French Bulldog & New Friends, Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends alaturi de multe alte titluri te asteapta la cele mai avantajoase preturi!

Convinge-te, vezi toata gama de jocuri compatibile Nintendo 3DS in oferta magazinelor online din Romania.

Nintendo 3DS beneficiaza de doua ecrane a caror rezolutie este de 800 x 240 pentru ecranul din partea superioara respectiv de 320 x 240 pentru display-ul tactil LCD din partea inferioara a consolei. Totodata, display-ul din partea inferioara a consolei dispune si de posibilitatea de a reda pana la 16.77 milioane de culori.
Datorita ecranului stereoscopic, notiunea de spatiu si adancime va fi prelungita pana in spatele ecranului astfel incat utilizatorilor le va fi mai usor sa observe pozitia obstacolelor din jocuri. Totodata, utilizatorii pot selecta nivelul de intensitate al efectului 3D datorita slider-ului de care dispune consola Nintendo 3DS sau pot opta sa opreasca efectul 3D, astfel orice joc destinat acestei console poate fi rulat si in modul 2D.

O a doua inovatie adusa de noua consola Nintendo o reprezinta prezenta celor doi senzori, cel de miscare si senzorul giroscopic, cu ajutorul caruia controlul jocurilor portabile atinge un nou nivel. In functie de miscarile utilizatorului, cei doi senzori receptioneaza miscarea sau inclinarea consolei si le transfera instant jocurilor compatibile.

Nintendo 3DS mai dispune si de doua sisteme de comunicatii, StreetPass, cu ajutorul caruia utilizatorii pot crea conexiuni rapide intre consolele lor pentru a face schimb de scoruri sau de caractere personalizare, si StopPass, functie cu ajutorul careia consola va obtine automat informatii despre jocuri, software gratuit sau prezentari video in momentul depistarii unui Hotspot.

In plus, consola se bucura de prezenta a trei camere, doua camere exterioare si una interioare. Fiecare dintre cele trei camere dispune de un senzor CMOS si de o rezolutie 640 x 480. Cele doua camere exterioare vor fi utilizate de jocurile AR, jocuri ce vor oferii utilizatorilor consolei o noua experienta de gaming.