Doc Mc Stuffins sau asa cum o cunosc copiii in Romania: Doctorita Plusica este una dintre cele mai harnice si mai bine cunoscatoare a diferitelor probleme legate de sanatatea oamenilor, animalelor precum si a prietenilor acestora. Doctorita Plusica cauta solutii si metode ingenioase astfel incat sa rezolve cat mai repede toate problemele. Oferind lectii despre igiena, sanatate si compasiune, serialul “Doctorita Plusica” o prezinta pe micuta Dottie, o fetita in varsta de 6 ani, care isi “trateaza” jucariile de plus din camera sa, preluand rolul de doctorita.

Impreuna cu prietenii sai, Stuffy, Lambie, Hallie si Chilly, Dottie isi bandajeaza jucariile si ii ajuta sa scape de dureri, in timp ce imparte sfaturi utile micilor telespectatoare despre ingrijirea celor din jur. Astfel, prescolarii sunt incurajati sa depaseasca teama de a merge la doctor.

Desenele animate Doctorita Plusica (Mc Stuffins) au cucerit deja Statele Unite ale Americii, devenind cea mai de succes lansare a unei serii pentru prescolari, din istoria televiziunii prin cablu. Pana in prezent, ocupa primul loc in topul serialelor prin cablu vizionate de copiii de 2-5 ani, precum si primul pe lista serialelor prin cablu, pentru prescolari. Serialul de desene animate ‘Doctorita Plusica’ promoveaza filosofia Disney Junior de a folosi mici povesti pentru a construi legaturi emotionale cu audienta si de a-i incuraja pe copii sa descopere noi obiceiuri de joaca orientate spre educatie si ingrijire. Va prezentam mai jos o colectie de jucarii cu Doctorita Plusica, figurine si papusi, puzzle-uri si cuburi de constructie, lenjerii de pat si elemente de decorat camera fetitelor, carti de activitati sau costume de carnaval pentru fetitele ce vor sa fie pentru cateva ore Dottie, Doctorita Plusica.